Összetevők: sertés darált hús, fűszerpaprika, fokhagyma, só, fűszerkömény Felhasználható tölteléknek káposztába, fasírtnak, rakott ételekhez.
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes bio mangalica-sertés debreceni kolbász juhbélben. Összetevők: Combhús, szalonna, koriander, szerecsendió, só bors A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.
Kb. 40dkg-os darabokban szállítom, de ennél nagyobb kiszerelés is kérhető. Az ár súlymérés után lesz pontos.
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes bio füstölt száraz kolbász vegyesen mangalica és házisertés húsból. A szálak hozzávetőleg 25 dkg-osak, a végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes bio füstölt száraz kolbász vegyesen mangalica és házisertés húsból. A szálak hozzávetőleg 25 dkg-osak, a végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.
A darabár hozzévetőleges becslés, a pontos ár a súlymérés után kerül meghatározásra. 0,5-1 kg körül van egy tábla.
A darabár hozzévetőleges becslés, a pontos ár a súlymérés után kerül meghatározásra. Békés megyei ízvilággal készült termék. Félszáraz szelhető állapotú, nitrit só mentes.
A darabár hozzávetőleges becslés, a pontos ár a súlymérés után kerül meghatározásra. Békés megyei ízvilággal készült termék. Félszáraz szelhető állapotú, nitrit só mentes.
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes bio mangalica-sertés virsli juhbélben. A bolti klasszikus virslitől eltérően durvább darálású, kevésbé homogén. Abálást követően kerül betöltésre, ezért hőkezelés csak az élvezeti értéke miatt ajánlott. A szálak hozzávetőleg 7 dkg-osak, a végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.
Hagyományos sózás és füstölési eljárással készült termék. Egy tábla súlya kb. 1-1,5kg. A darabár hozzévetőleges becslés, a pontos ár a súlymérés után kerül meghatározásra.
Természetes hozzávalókból készült, teljes mértékben adalékanyag mentes abált szalonna bio mangalica húsból. A végső ár a pontos súlymérés után kerül meghatározásra.