Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
 2024.01.19

Huszár Anna

"Hasonlóan Edithez, én is ott voltam a kezdetek kezdetén, csak gyerekként. A szüleim az átadónapokon önkénteskedtek, fontos volt számunkra, hogy minőségi élelmiszereket együnk. Rohangáló embereket láttam, akik ládákba ide-oda teszik a termékeket, kis káoszt, de sok nevető és vidám arcot. Az emberek nemcsak vásárolni jöttek, hanem beszélgetni, közösségben lenni is. Számomra ekkor még csak annyit jelentett, hogy klassz volt bemenni és otthon nagyszerű ételeket enni. Így a szatyiba kicsit beleszülettem. ?
Bő másfél éve csatlakoztam a csapathoz. Most már az motivál, hogy egy jó célért együtt teszünk, jobbá akarjuk tenni a világot. Mint egy nagy asztal, ahol családként együtt ebédelünk, jó társaságban, jó élelmiszereket. ?
A Szatyor számomra a közösséget jelenti. A közösséget, ahova tartozok, ahol szeretet kapok és adok, ahol mások által tanulhatok, ahol hasznos tagja lehetek a csapatnak.
Munka téren keresem a helyem, mert habár óvodapedagógus vagyok, nem abban dolgozom már. Szeretek énekelni, zenélni és szeretek a gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozni. Úgy érzem, formálni kell a gyermekeket, mert övék a jövő, és utat kell mutatni nekik, hogy merre menjenek, ha a világban minden megváltozik."