Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
 2023.11.15

Csapattagok - Bátori Eszter

Bátori Eszter vagyok, tavaly augusztusban csatlakoztam a Szatyi csapatába, mint önkéntes. Korábban is vállaltam több-kevesebb önkéntes munkát, azt az elvet vallom, hogy ha az élettől kapok, adnom is kell vissza és 15 éves tapasztalatom alapján állítom, hogy ez fordítva is működik.?
Így már nem is tűnik annyira önzetlennek az önkénteskedés, de lássuk, mit is nyerek még belőle:
Felbecsülhetetlen kapcsolatokat: a Szatyiban mindenkit kicsit ugyanaz hajt és mindenki nagyon különböző, mégis nagyon megértő és megtartó a közösség.
Az önkéntes munka feltölt, kicsit le is lassít, ami ebben a rohanó világban nagyon hasznos tud lenni. Legyen szó egy online meetingről vagy paprika vetésről a fóliában, mindig elégedettebben távozom, mint érkezem. Ez nekem már elég.
Tudást - ami miatt elsősorban megtetszett a csapat: hobbi kertészként nagyon vágytam minden hasznos információra, azóta “marketingest” faragtak belőlem - örök hála érte! ?
Jó minőségű alapanyagokat helyi termelőktől
Egy kis gyógyírt a klímaszorongásomra, reményt egy élhetőbb jövőre, erőt és megnyugvást, hogy igenis az élet szép és az emberek jók.
Ha hasonlót szeretnétek tapasztalni, gyertek el rendezvényeinkre, nézzetek be péntekenként az átadónapon egy kis beszélgetésre, próbáljátok ki webshopunkat vagy csatlakozzatok önkéntesnek, termelőnek!