Kecskeméti Szatyor Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
 2022.11.09

Előrendelés menete

Azon termékek esetében, amelyeknél valamilyen okból nem megoldható a heti rendszerességű szállítás a termelő részéről, előrendelési lehetőséget biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy csak akkor történik meg a szállítás, ha beérkezik annyi rendelés, melynél a szállítás már gazdaságosan megoldható. Így tudjuk bizotsítani azokat a termékekt is, amik a helyi, 40-50 km-es vonzáskörzetből nem szerezhetők be. Természetesen ezek a termékek is magyar, általunk látogatott gazdaságokból származnak.

Előrendelés menete:

1, A meghirdetett termékre rendelést leadni a szokásos módon lehet, egyszerűen tedd a kosaradba a többi termékhez hasonlóan. (Az előrendelhető termékek rendelő gombja narancssárga színű.)

2, Ha a szállítás idejét már tudja a termelő, akkor ennek pontos időpontja a terméken meg fog jelenni, illetve erről egy automatikus email értesítést kapsz, ha már leadtad előrendelésed a termékre. 

3, A heti rendelés záráskor a termék szerepelni fog a kosaradban, akkor is, ha még nem lett kitűzve a szállítás időpontja. A terméket értelemszerűen nem kell kifizetned, az előrendelt termék automatikusan átgördül a következő hétre, addig míg a termék meg nem érkezik. Ha tehát látod a kosaradban, még nem jelenti automatikusan azt, hogy a következő átadónapon már átvehető a termék!

5, Az előrendelt termékek állapotát a Kosár menüpontban nyomon követheted. Itt narancssárga sávval jelezzük az előrendelt termékeket. A mennyiségen bármikor tudsz változtatni akár felfelé, akár lefelé, vagy teljes egészében törölhető is az előrendelés. Az utolsó változtatási lehetőség a terméknél beállított "Utolsó rendelési napig", vagy ha a szállítás dátuma már adott, az azon a héten aktuális vásárlási időszak végéig, azaz szerda éjfélig lehetséges.

6, Szállítás pénteki napokon, a szokásos átadási napokon történik. A fizetés a megszokott módon történik, készpénzben a termékek átvételekor.