Mások ezeket rendelték

Átvétel: 2025-04-17
Citromos bazsalikom ecet (250 ml)
Antimikrobiális Antioxidáns védelem Gyulladáscsökkentő Immunerősítő Nyugtató Hatóanyagok: - Linalool - Eugenol - Flavonoidok - Tanninok Trükkök a konyhában A citromos aromája frissességet hoz az ételekbe, ezért remekül illik a következőkhöz: 1. Friss zöldséges salátákhoz: Használhatod paradicsomos, uborkás ,salátás, rukkolás vagy spenótos salátákhoz, hogy citrusos, bazsalikomos aromával frissítsd őket. 2. Tenger gyümölcseihez: Adj egy kis ecetet halhoz, rákhoz vagy kagylóhoz, így mediterrán, friss ízvilágot kapsz. 3. Grillezett zöldségekhez: Grillezett spárgára, padlizsánra, vagy cukkinire csepegtetve remek frissességet ad. 4. Párolt zöldségekhez vagy hüvelyesekhez: Babokhoz, lencséhez, borsóhoz keverve, vagy akár párolt zöldborsóval, articsókával – kiemeli a természetes ízeket. 5. Dresszingekhez: Olívaolajjal, mustárral és egy csipet sóval egy igazán frissítő salátaöntetet készíthetsz vele, amely tökéletes mediterrán salátákhoz vagy akár quinoa alapú tálakhoz. 5. Finom üdítőital is készíthető belőle és a természetes ízhatás kedvelőinek egy pohár vízben elkeverve is élvezettel fogyasztható. A citrom illatú bazsalikom ecet egyedi ízvilága miatt sokoldalúan felhasználható a konyhában – akár csak egy cseppet adagolsz, máris új dimenziót adhat az ételeknek. Ha van lehetőséged, érdemes kisebb adagokban próbálkozni különböző ételekhez, hogy megtaláld az ízlésedhez legjobban illőt.

Átvétel: 2025-04-17
Rendelhető 2025-04-13-ig
Habanero krém (40 ml)
Egy új dimenzió az ízek világában- ahol a szenvedély és az egészség találkoznak! Ez a szósz nemcsak lángralobbantja az ízlelőbimbókat, hanem a benne lévő jótékony hatású fűszerek az emésztés javára is válnak.

Átvétel: 2025-04-17
Habanero-szilva-fahéj ecet (250 ml)
Összetételénél fogva a habanero-fahéj-szilva ecet hatásai: Anyagcsere és emésztés támogatása Gyulladáscsökkentő hatás Vércukorszint stabilizálása Vérkeringés fokozása Immunerősítés Trükkök a konyhában: 1. Salátaöntethez: Keverd össze olívaolajjal, egy kis mézzel és sóval (vagy méz nélkül) – ez az ecet fűszeressége és gyümölcsös aromája fantasztikus ízt ad zöldsalátáknak, különösen őszies alapanyagokkal, mint a dió, alma vagy gránátalma. 2. Grillezett vagy sült húsokhoz: Használhatod marinádként (ecetes, sós, fűszeres páclé) csirke, sertés vagy akár kacsa pácolásához. A szilva ízvilága, a fahéj aromája és a habanero enyhe csípőssége különleges ízt ad a húsnak. 3. Sajttálakhoz: Csepegtesd lágy vagy félkemény sajtokra (például brie, camembert, gouda és mások..) a habanero-fahéj-szilvás ecetet, vagy mártsd bele a sajtdarabokat – különleges ízharmóniát teremt. 4. Párolt, illetve sült zöldségekhez: Sütőtök, édesburgonya, répa vagy cékla mellé különösen illik. A sült zöldségekre locsolva/permetezve izgalmasabb ízeket kaphatunk. 5. Koktélokhoz, üdítőkhöz: például gyümölcslevekkel vagy gyömbérrel és lime-lével, vagy akár pici vodkával összerázva egy pikáns, izgalmas koktélt eredményez. És tiszta vízben is kitűnő.